Responsive Joomla Templates by BlueHost Coupon
Calendari Contribuient 2017
Assesorament tècnic, fabricació, terminació i el muntatge
Portes, Finestres i baranes d' Alumini
Què fer si no pot obrir la seva porta?

Noves onades de criminalitat saquegen les cases des de fa uns mesos: no deixis que la teva llar sigui vulnerable i protegeix-lo.

Des de fa uns mesos una onada de saquejos està fent tremolar al país, de manera que noves mesures s'estan començant a posar en lloc. L'última ciutat en veure afectada; Sevilla. La capital andalusa ha estat recentment l'escenari de robatoris i furts en propietats privades. Les famílies es pregunten com poder sentir-se en seguretat de nou després del succés: et donem alguns consells pel que fa a la importància de panys i forrellats per prevenir robatoris i impedir el lladre que pugui dur a terme els seus bruts plans.

La diferència subtil entre un pany i un pany de seguretat

Si mai has canviat la teva pany des que vas arribar a casa teva o pis, és molt possible que et trobis en perill, resulta que les agències immobiliàries tenen tendència a posar panys normals i de baixa qualitat per a les portes dels seus béns immobiliaris. La culpa no és d'ells, sinó teva per no canviar el pany un cop vius a l'habitatge. Cal saber que hi ha diversos tipus de panys, i les d'última generació vénen amb sofisticats sistemes de seguretat interns que asseguraran la teva llar més del que t'imagines.

Mentre que els panys tradicionals i convencionals tenen un sistema molt senzill, permetent així que un lladre pugui obrir-la amb facilitat, els panys de seguretat posseeixen un sistema molt més complex, en el qual cap tipus de filferro pot entrar i alterar la seva funció.

Algunes famílies sevillanes han començat a mobilitzar-se i a instal·lar aquest tipus de panys, pel que no has de quedar-te enrere.

D'altra banda, has de començar a prendre bones iniciatives perquè la teva llar tingui un màxim de seguretat. No diguis sota cap concepte res de si surts de casa, de si et vas de vacances o de si et vas a comprar o treballar per les xarxes socials. Molta gent s'anuncia per Facebook o Twitter que se'n va de vacances i és en aquest moment quan els lladres fixen el seu objectiu. En aquest cas, per molt bona que sigui el pany, el lladre disposarà de temps per entrar i acabarà fent-ho. Una possible alternativa seria la de comptar amb l'ajuda dels veïns, demanant-los que el facin fora un ull a casa de tant en tant, o simplement sortint a fer un tomb pel barri per espantar possibles lladres. A més, si tens bona relació amb ells, podeu intercambiaros un joc de claus perquè, en cas d'absència, el veí vagi de tant en tant a casa teva i així creu moviment en ella, perquè els lladres creguin que hi ha gent a la casa i desisteixin d'intentar entrar-hi. Els veïns a Sevilla han de prendre la iniciativa i unir-se contra la criminalitat.

Una bona estratègia contra la força bruta criminal: forrellats addicionals

Aquesta solució no té cap misteri; la millor manera de reforçar una porta d'entrada és afegint forrellats. Hi ha nous panys molt estètics que no danyen l'aspecte de la teva porta i que et protegiran a tu i als teus de tot element extern. Però pensa que si un lladre no pot entrar per un lloc, ho farà per un altre, i ha estat el cas en molts dels últims robatoris i violacions de domicili que s'han produït a Sevilla aquesta última setmana. Així doncs, és recomanable sol·licitar els serveis d'una empresa especialista en seguretat, com la que hem esmentat fa poc perquè s'encarregui de col·locar bons panys en finestres i portes secundàries. Recorda que un dels aspectes més importants a l'hora de protegir la teva casa és que aquesta sigui infranquejable, doncs resulta que el més important per a un lladre a l'hora de cometre un furt és el temps: si triga molt a poder entrar en un habitatge , acabarà desistint, ja que com més temps estigui exposat més possibilitats tindrà de ser enxampat per algú. Una casa amb forrellats evitarà que el lladre pugui entrar i acabarà marxant per por de ser enxampat.

Has d'estar alerta i protegir la teva casa; però això no només va dirigit , a la resta d'Espanya: ningú està fora de perill. Aquestes recents onades de criminalitat ens porten a preguntar-nos el perquè, i és possible que l'estat de precarietat social i econòmica hagi fet que algunes persones hagin de dedicar-se al saqueig per poder viure. No estem d'acord amb aquesta forma desarrelada de buscar-se la vida, així que et recomanem seguir aquests consells.

D'altra banda, aprofitem per dir-te que una altra cosa que podria espantar els lladres és la lluminositat. Si vius en una casa, opta per posar il·luminació fora d'aquesta perquè els lladres no intentin acostar-: recorda que si hi ha massa llum no podran actuar amb sigil i seran vistos fàcilment.

Sembla ser que la criminalitat en forma de robatori i violació no pararà fins que la situació millori.

 

Captura de pantalla 2017 05 24 a las 15.40.24