Responsive Joomla Templates by BlueHost Coupon

 

SERVEIS I TECNOLOGIA AL SEGLE XXI. TRADICIÓ DES DEL SEGLE XIV.  

 

El Gremi de Serrallers de Catalunya es una Entitat sense ànim de lucre, impulsada per la defensa dels interessos professionals i econòmics dels seus agremiats i formada per empreses industrials metal·lúrgiques i artesanes,  l’activitat de les quals, majoritàriament, va destinada a la construcció i rehabilitació d’edificis.

Aquestes activitats tenen el seu origen en la manipulació del metall i exemples evidents de la seva importància i incidència son les reixes, balcons, baranes, finestres i portes de ferro de gran vellesa creativa que hi ha a reu de Catalunya, apart d’altres elements emblemàtics.

 Les empreses agremiades tenen una gran diversitat i, per aquest motiu, els seus productes i serveis son molt diversos: Construcció i instal·lació d’estructures metàl·liques i serralleria d’obres, de tancaments metàl·lics, portes i automatismes, elements de seguretat, serralleria artística,  construcció de mobles, llums, i altres paraments metàl·lics de la llar, d’oficina, etc.

Els objectius del Gremi són:

  • Coordinar i intensificar la unió i la col·laboració mútua.
  • Enaltir, divulgar i promocionar la capacitat de les seves Empreses.
  • Col·laborar en la formació social, professional i tècnica.
  • Representar al col·lectiu davant els organismes públics i privats.
  • Facilitar la més àmplia informació als seus membres.

El Gremi manté un ferm compromís amb la qualitat, procurant en tot moment elevar el seu nivell.

Ha col·laborat amb diferents comitès de normalització a Espanya i Europa, com en el Comité Técnico 85 de AENOR: "Cerramientos de huecos en edificación y sus accesorios" y en Europa en el CEN-CT33: "Ventanas, puertas, persianas, herrajes y cerraduras, puertas industriales, comerciales y de garaje y fachadas ligeras".

Desenvolupa una labor informativa en temes rellevants pel sector en tots els àmbits, impulsa i participa a jornades tècniques i comissions de treball, participant a diverses fires i congressos del sector, promocionant als seus associats i els seus productes.

Organitza i promociona Mostres d’Artesania en Ferro i realitza cursos de formació per a treballadors i empresaris. Tanmateix i en els darrers anys, també ha format a membres del cos de Bombers de l’Ajuntament de Barcelona, en l’especialitat d’Obertura de Portes i ha col·laborat en taules rodones amb els Mossos d’Esquadra per tractar temes de seguretat domèstica.

A tot Catalunya i a la Catalunya Nord, organitza visites d’interès tècnic i cultural: visites a fires, exposicions, empreses i museus. També en interès dels seus associats, familiars i amics, organitza visites de caràcter més lúdic, combinades amb calçotades o dinars de Germanor, com el que tradicionalment es realitza a la Diada de Sant Eloi, patró del nostre Gremi i que se celebra el dia 1 de desembre.

Manté estretes relacions amb C.A.P.E.B., de França, especialment amb la divisió 66, a Perpinyà i contactes regulars amb les Cambres de Comerç nacionals i estrangeres, amb les de Mètiers de França, amb els Compagnons du Devoir, etc.

Disposa d’un Museu de Forja Artística, amb peces recuperades i altres donades pels nostres associats.

 

ES MEMBRE DE:

UPM, Unió Patronal Metal·lúrgica, on ocupa càrrecs directius.

Pimec, Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya.

Asefave, Associació Espanyola de Fabricants de Finestres .

FIMPAFederación de Instaladores, mantenedores de puertas y automatismos

Integrada també, a Foment del Treball Nacional, Confemetal i a la CEOE.

GUARDONS

La tasca desenvolupada pel Gremi de Serrallers de Catalunya, ha estat reconeguda per diversos organismes i estaments al llarg de la seva història i més recentment, per la Generalitat de Catalunya, amb la Placa Francesc Macià.